aleing80

Alla inlägg under juli 2012

Av Ingela Johansson - 20 juli 2012 03:58

Idag firar vi 2 månader älskling o jag :) känns som mycket längre men på ett positivt sätt.. :). Känns så härligt bra allt med honom.. O såå avslappnat.. Vissa tycker det är fjantigt o barnsligt att man även firar månadsdagar, men varför ska man inte få göra det?? Det måste ju vara upp till var och en..! Blir så irriterad på såna besserwissrar som tror dom är något! Som ska göra ner andras glädje. Lär er ist att glädjas åt andras lycka oxå!

Älskar dig så enormt mycket!





Av Ingela Johansson - 19 juli 2012 09:15

Lät som grannarna skulle komma genom taket inatt.. Ringde faktiskt o klagade, orkar inte hur mycket som helst.. Ojoj vad tyst det blev, var riktigt effektivt ;).. Så nästa gång tvekar jag inte att ringa igen..
Imorgon åker dottern till Öland (o mamma får vara hemma).. Kul för henne :) hon får ta hand om älsklingen då ;).. Jag får åka ner senare.. Blir nog bra..
BTW.. Mår en aning bättre idag än innan.. Peppar peppar..

Solen skiner o jag är såå kär..

Kärlek o respekt!

Av Ingela Johansson - 18 juli 2012 18:13

Har gått ner 10kg.. 20kg till så är jag nöjd :).. Har tur som har en älskling som älskar mig som jag är.. Han försöker inte ändra på mig eller min dotter.. Vi får vara dom vi är o han skäms inte över oss.
Har aldrig känt sån här kärlek till någon innan.. Nu vet jag vad kärlek är.. Detta kommer hålla livet ut.. Han är mannen i mitt liv.. Sista pusselbiten för att vårat liv skulle bli komplett..
Kärleken kan vara alldeles underbar.. <3


Kärlek o respekt!

Av Ingela Johansson - 18 juli 2012 07:20

Hela dagen igår hade jag vidrig ångest.. Haft ångest i många år men aldrig på det här sättet.. Den fortsätter idag.. Den förlamar mig helt.. Önskar inte min värsta fiende denna vidriga äckliga ångest.. Jag försöker använda dom färdigheter jag fått genom DBT, men väldigt svårt mitt i en ångestattack.. Så nära o kära, ha överseende, jag struntar inte i er. Bara beskyddar er från mitt humör.. Älskar er!!

Kärlek o respekt!

Av Ingela Johansson - 17 juli 2012 14:05

Fy fan vad jag mår dåligt idag.. Ångest hela jävla dagen.. Bara gråter o gråter om vartannat.. Skönt att dottern är hos sin pappa.. Så dåligt som jag mått nu på slutet har jag aldrig mått.. Snacka om att försäkringskassan kan sänka vem som helst.. Går bokstavligen på knäna, inget skämt. Önskar inte min värsta fiende det helvetet jag har nu..

Kärlek o respekt!

Av Ingela Johansson - 17 juli 2012 07:46

Smärta deluxe är bara förnamnet idag.. Jag har så vidrigt jävla ont i hela kroppen idag.. O mensvärk på det.. Suck.. Jäkla fibro att göra sig påmind.. Ont i varje led i kroppen.. Men blir väl bättre de med :). Ja ä int bitter :P.. (jodå det är jag visst ibland).

Kärlek o respekt!

...

Av Ingela Johansson - 16 juli 2012 18:16

Då var tandläkaren avklarad för denna gång... Gick helt ok även om jag hela tiden glömde av att andas :P.. Kom dit med världens ångest, hjärtklappning, illamående, yrsel, svettningar.. Men han pratade lugnt med mig genom hela behandlingen så jag klarade det :)!
Tog upp andra funderingar oxå, hoppas vi kan lösa det på bästa sätt.
Kom hem, gick med hundarna o så stupade jag i sängen.. Sååå gött att bara få vara :)
Låg o myste med pälsklingarna medan det åskade, haglade o regnade..

Kärlek o respekt!

Av Ingela Johansson - 16 juli 2012 08:46

Idag är det tandläkaren på schemat.. Känns nervöst o bra på samma gång. Jag ska inte till min ordinarie, men min "andra" tandläkare. Jag har turen som har två. O dom är suveräna bägge två. Men första gången utan lustgas o det känns nervöst, så vi får se hur det går. Nu göra det sista.

Kärlek o respekt!

Ovido - Quiz & Flashcards